Catering

1. Tapas og fingermat

329,-
pr person

Lefse med røkt laks, kremost og dill

Marinerte Scampi

Dadler med bacon

Serranoskinke med melon

Grillede kyllingvinger

Marinerte Oliven

Ovnsbakte poteter

Foccacia

Spanske kjøttboller i tomatsaus

Allergener: hvete, rug, melk, sulfitt, skalldyr, selleri, sesam
Minimum bestilling 10 personer

2. Koldtbord

299,-
pr person

Røkt laks med eggerøre

Roastbiff med potetsalat

Karbonader med stekt løk

Kylling med waldorfsalat

Spekeskinke og melon

Karlsen spesial med italiensk salat

Tomat og fersk mozzarella

Salatbolle

Dressing

Tzatziki

Ekstra fat (mot pristilling)

Ostefat

Ørret fat

Tillegg

Brød og smør 12,- pr. person ( Grovbrød eller loff)

Allergener: egg, melk, sennepsfrø, selleri,
Minimum bestilling 10 personer

3. Spekemat

239,-
pr person

Spekeskinke

Rødvinsalami

Fenalår

Morrpølse

Salami

Eggerøre

Potetsalat

Flatbrød

Rømme

Tillegg

Rømmegrøt  50,- pr person

Brød og smør  12,- pr person ( Grovbrød eller loff)

Allergener: sennep, melk, egg, rug, hvete, soya
Minimum bestilling 10 personer

4. Ostefat

209,-
pr person

Ett utvalg oster fra de 7 ostefamiliene

Frukt

Marmelade

Kjeks

Pyntes med blant annet valnøtt.

Allergener: melk, hvete, rug, havre, spelt, valnøtt
Minimum bestilling 5 personer